Koffie en kennismaken met Incluzio

Incluzio Leiderdorp, de partij die de aanbesteding van sociaal werk in het dorp won, organiseert twee bijeenkomsten om kennis te maken met de inwoners van Leiderdorp.

Vanaf 1 januari neemt Incluzio de taken van een aantal Leiderdorpse welzijnsorganisaties over. Dat betekent dat vanaf 2019 Leiderdorpers er terecht kunnen voor hulpvragen en ondersteuning. De welzijnsopdrachten die er worden ondergebracht zijn onder andere mantelzorgondersteuning, de inzet van schuldhulpmaatjes, de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen, mantelzorgondersteuning en het jongeren- en ouderenwerk.

Kopje koffie
Kennismaken met Incluzio kan op donderdag 15 november tussen 10.00 uur en 12.00 uur in het buurthuis aan de Frederik Hendriklaan. Op woensdag 21 november is er middag gepland in het Winkelhof van 12.30 uur en 15.00 uur. Voor koffie wordt gezorgd.

Bij de behandeling van de begroting sprak verslaggever IJsbrand Terpstra met wethouder Angelique Beekhuizen over de komst van Incluzio naar Leiderdorp en een mogelijke samenwerking met SchuldHulpMaatje

Leiderdorp Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×