Mascotte Rendolph (Foto: Voorschoten'97).

Rendierenloop Voorschoten'97 Atletiek voor nieuwe baan

Kom wandelen en hardlopen voor een nieuwe atletiekbaan in Voorschoten. De atletiektak van Voorschoten’97 nodigt iedereen uit Voorschoten op een heel andere manier te komen ervaren op zondag 23 december. Om 15.00 uur begint daar de eerste Rendierenloop. Het gaat niet om snelle tijden, maar om plezier en een bijdrage voor een nieuwe kunststofbaan.

Voorschoten heeft als een van de laatste atletiekverenigingen nog een oude gravelbaan liggen die hard aan vervanging toe is. De eerste editie van de Rendierenloop is een manier om wat geld in het laatje van de club te brengen hiervoor. Maar het wordt vooral een heel gezellige middag vertelt Mathieu Hilgersom een van de initiatiefnemers.

Gerry van Bakel in gesprek met Mathieu Hilgersom over de Rendierenloop op 23 december.

Om half drie begint de kidsrun op het sportterrein zelf, om 15.00 uur vertrekken de wandelaars voor een tocht van ongeveer negen kilometer en een half uur later volgen de hardlopers. Verkleed komen mag. Iets met kerst, met rendieren of met lichtjes, je mag het helemaal zelf weten. Voor de origineelste uitdossing is er een prijs. Verder is er geen tijdwaarneming maar worden deelnemers juist aangemoedigd onderweg stil te staan bij diverse attracties in het dorp en langs de route. Om 18.00 uur is de afsluiting bij de atletiekbaan. De kosten bedragen 10 euro per persoon. Kinderen betalen 5 euro voor de Kidsrun.

Inschrijven kan via de website van Voorschoten’97.

Advertentie

Sport Voorschoten Rendierenloop


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×