Urban Interest presenteert plan voor vijfhonderd woningen op Jacobs-locatie

6

Op de plek van het voormalige kantoorpand van de Amerikaanse multinational Jacobs komen als het aan ontwikkelaar Urban Interest ligt circa vijfhonderd woningen. Vanavond wordt een inloopavond gehouden waar de plannen voor de locatie op de hoek van de Plesmanlaan en de Ehrenfestlaan worden toegelicht.

De plannen zijn te bekijken tussen 19.30 uur en 21.30 uur in het te transformeren kantoorgebouw zelf. Het adres is Plesmanlaan 100, de inloopbijeenkomst wordt gehouden op de vierde verdieping.

Delen

6 reacties

  1. Een Leids burger op

    In ieder geval goed dat ook oude kantoren worden getransformeerd tot woonruimte.

  2. Mooie plek voor jonge starters plus ouderen. Wellicht in combinatie met iets cultureels/ creatiefs/ duurzaams als overloop naar Naturalis en het centrum? Of wordt het juist exclusief en superdeluxe? Past ook wel op die plek.

Je bent nu offline