(Foto's: PR).

Leidse Dunkin' opent op 16 april met gratis donuts

Ook Leiden krijgt een Dunkin’ vestiging. Op dinsdag 16 april opent de koffie- en donutgigant om 07.00 uur de deuren op Haarlemmerstraat 127. De opening gaat gepaard met de befaamde openingsactie: de eerste honderd klanten krijgen een jaar lang gratis donuts. Om Leidenaren alvast een voorproefje te geven opent er van 7 tot en met 11 april een Dunkin’ pop-up store op het Stationsplein.

De Leidse vestiging is de twintigste in Nederland en is ingericht volgens de nieuwe Dunkin’ huisstijl. Zo heeft voormalig Dunkin’ Donuts haar naam naar Dunkin’ veranderd om gasten over de hele wereld te enthousiasmeren voor koffie én donuts. Ondanks de inkorting van de naam blijft de huisstijl vertrouwd, want het bekende lettertype met roze en oranje kleuren blijven. Ook blijven de bekende donuts gewoon beschikbaar.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×