Plastic Soup Surfer Merijn Tinga voert campagne voor Water Natuurlijk

2

Op 20 maart worden gelijk met de waterschapsverkiezingen ook de leden gekozen voor het waterschap. In onze regio is dat het Hoogheemraadschap van Rijnland. Vanmiddag ging Water Natuurlijk Rijnland onder leiding van Plastic Soup Surfer Merijn Tinga plastic afval uit het water in het marktgebied halen. Ook op het land werd vuil geprikt.

Chris de Waard sprak met Merijn Tinga, kandidaat Sita Dewkali en met de toevallig passerende dijkgraaf Rogier van der Sande.

Een van de uitdagingen waar Water Natuurlijk voor strijdt is het uit het water krijgen van alle micro- én macroplastics. Om dat doel te bereiken wil Water Natuurlijk dat het waterschap én haar bestuurders actief de samenwerking zoeken met inwoners, andere overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties in Rijnland.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

  1. Eigenheimer op

    Het gaat om de kanjer Merijn! Waarom staat hij achteraan en “de meneer met zoontje” vooraan op de foto…

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline