(Foto's: Emile van Aelst).

Singelparkpoorten markeren route rond centrum van Leiden

Met de officiële onthulling van de Singelparkpoorten door wethouder Martine Leewis, Holland Rijnland-bestuurder Nanning Mol en Claudia Brown van de Vrienden van het Singelpark is de Singelparkroute afgelopen vrijdagmiddag officieel in gebruik genomen. De in totaal 21 parkpoorten staat steeds aan het begin van een deel van het Singelpark en vormen samen met de metalen Singelparksymbolen een herkenbare route rondom het historische centrum van Leiden.

Chris de Waard was bij de onthulling op de plek waar de Jan van Houtkade over gaat in de Boisotkade en sprak met wethouder Martine Leewis, Holland Rijnland-bestuurder Nanning Mol en Claudia Brown van de Vrienden van het Singelpark.

Advertentie

Leiden singelparkpoort


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×