Singelparkpoorten markeren route rond centrum van Leiden

3

Met de officiële onthulling van de Singelparkpoorten door wethouder Martine Leewis, Holland Rijnland-bestuurder Nanning Mol en Claudia Brown van de Vrienden van het Singelpark is de Singelparkroute afgelopen vrijdagmiddag officieel in gebruik genomen. De in totaal 21 parkpoorten staat steeds aan het begin van een deel van het Singelpark en vormen samen met de metalen Singelparksymbolen een herkenbare route rondom het historische centrum van Leiden.

Chris de Waard was bij de onthulling op de plek waar de Jan van Houtkade over gaat in de Boisotkade en sprak met wethouder Martine Leewis, Holland Rijnland-bestuurder Nanning Mol en Claudia Brown van de Vrienden van het Singelpark.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

  1. Peter Bergman op

    En de dames ter gelegenheid van dit heuglijke feit, gekleed in typische singelpark-outfit…

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline