Belangenbehartigers Leidse sporters sluiten vooralsnog de rijen

1

In een poging om de gerezen geschillen tussen de Leidse Sportfederatie (LSF) en een deel van de Leidse sportbestuurders te beslechten, zijn vertegenwoordigers van de LSF de Verenigde Sport Leiden (VSL) om tafel gegaan. Echt knopen zijn er tijdens dat overleg niet doorgehakt, wel spreken de betrokkenen uit dat ze er samen uit willen komen”.

“Beide partijen hebben elkaar gevonden en de intentie uitgesproken om gezamenlijk de sport in Leiden krachtiger te positioneren. Op de aanstaande algemene ledenvergadering van de LSF die op 15 april 2019 wordt gehouden, zal worden gesproken over de vervolgstappen op korte en lange termijn”, zo schrijft LSF-bestuurslid Nienke Ledegang in een verklaring die door alle partijen wordt gedragen.b

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline