Op 4 maart organiseerde de 'Verenigde Sport Leiden' een besloten avond waar onder andere het functioneren van de LSF ter discussie werd gesteld. Inmiddels praten de partijen weer met elkaar.

Belangenbehartigers Leidse sporters sluiten vooralsnog de rijen

In een poging om de gerezen geschillen tussen de Leidse Sportfederatie (LSF) en een deel van de Leidse sportbestuurders te beslechten, zijn vertegenwoordigers van de LSF de Verenigde Sport Leiden (VSL) om tafel gegaan. Echt knopen zijn er tijdens dat overleg niet doorgehakt, wel spreken de betrokkenen uit dat ze er samen uit willen komen”.

“Beide partijen hebben elkaar gevonden en de intentie uitgesproken om gezamenlijk de sport in Leiden krachtiger te positioneren. Op de aanstaande algemene ledenvergadering van de LSF die op 15 april 2019 wordt gehouden, zal worden gesproken over de vervolgstappen op korte en lange termijn”, zo schrijft LSF-bestuurslid Nienke Ledegang in een verklaring die door alle partijen wordt gedragen.b

Advertentie

Leiden Sport sportbelangen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×