(Foto: Emile van Aelst).

Ook Alblasserdam en Leiden vertegenwoordigd op Werfpop

In de aanloop naar de komende editie van Werfpop worden beetje bij beetje nieuwe namen uit de line-up bekend gemaakt. Eerder maakte de organisatie bekend dat Wende Snijder, Ploegendienst en Hollie Cook dit jaar naar het gratis festival in de Leidse hout komen. Nu zijn daar weer twee namen aan toegevoegd. Tusky uit Alblasserdam en Lilith uit Leiden.

Tusky staat garant voor punkrock met rauwe randjes. De band bestaat uit frontman Alfred van Luttikhuizen, gitarist Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Chris van Teijlingen. Uit Leiden komt de all-female rock-pop-punk band Lilith die zichzelf omschrijft als een mix van Brody Dalle en Taylor Swift.

Cultuur Leiden Werfpop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×