Kees Burger is geïnstalleerd als raadslid door burgemeester Emile Jaensch. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Kees Burger geïnstalleerd als raadslid voor Progressief Oegstgeest

PvdA’er Kees Burger is donderdagavond geïnstalleerd als raadslid voor Progressief Oegstgeest. Hij vervangt Ria Pasterkamp, die onlangs naar Amsterdam verhuisde en daardoor afscheid moest nemen. Met de installatie van Burger komt er een einde aan een roerige tijd voor PrO: in drie maanden moesten ze zowel afscheid nemen van hun wethouder als van het langstzittende raadslid uit de fractie.

Met Kees Burger is de fractie van PrO weer volledig. Hij neemt overigens niet het takenpakket van Pasterkamp over, werd eerder al bekend gemaakt. De portefeuille waar Pasterkamp sterk in was – de zorg – wordt deels overgenomen door raadslid Menno Welling en in de commissie door steunfractielid Steyn Burger. Kees Burger gaat zich – net als dat hij tot nu toe in de commissie deed – bezighouden met Economie en Werkgelegenheid en neemt daarnaast de portefeuille Verkeer en Vervoer voor zijn rekening.

Advertentie

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×