Kees Burger geïnstalleerd als raadslid voor Progressief Oegstgeest

PvdA’er Kees Burger is donderdagavond geïnstalleerd als raadslid voor Progressief Oegstgeest. Hij vervangt Ria Pasterkamp, die onlangs naar Amsterdam verhuisde en daardoor afscheid moest nemen. Met de installatie van Burger komt er een einde aan een roerige tijd voor PrO: in drie maanden moesten ze zowel afscheid nemen van hun wethouder als van het langstzittende raadslid uit de fractie.

Met Kees Burger is de fractie van PrO weer volledig. Hij neemt overigens niet het takenpakket van Pasterkamp over, werd eerder al bekend gemaakt. De portefeuille waar Pasterkamp sterk in was – de zorg – wordt deels overgenomen door raadslid Menno Welling en in de commissie door steunfractielid Steyn Burger. Kees Burger gaat zich – net als dat hij tot nu toe in de commissie deed – bezighouden met Economie en Werkgelegenheid en neemt daarnaast de portefeuille Verkeer en Vervoer voor zijn rekening.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

IJsbrand Terpstra

Politiek verslaggever in de Leidse regio en presentator van Politiek071.

Je bent nu offline