Aanvragers LEAD-referendum hebben nog drie weken voor drieduizend handtekeningen

Afgelopen week zijn er 425 geldige ondersteuningen binnengekomen voor het houden van een referendum over het plan voor een complex met drie hoge woontorens langs de Willem de Zwijgerlaan. Dat zijn er ongeveer net zoveel als in de tweede week. Toen zetten 452 Leidse stemgerechtigden hun handtekening onder het verzoek aan de gemeenteraad. Met de 1.036 geldige ondersteuningsverklaringen uit de eerste week zijn er nu in totaal 1.913 geldige steunverklaringen binnen. Er zijn er vijfduizend nodig en daarvoor hebben de initiatiefnemers nog drie weken.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Marleen Damen die de tussenstand na drie weken bekend maakt.

Advertentie

Leiden Politiek LEAD


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×