Ernstig ongeval op bouwterrein Rijnlandroute

6

Bij de werkzaamheden aan de Rijnlandroute is vanavond een bouwvakker zwaargewond geraakt. Dat meldt persbureau AS Media aan Sleutelstad. Het bedrijfsongeval vond plaats op de Hofvlietweg in de Oostvlietpolder in Leiden.

Deze diashow vereist JavaScript.

De gewaarschuwde hulpdiensten kwamen snel ter plaatse om het slachtoffer bij te staan. Ook de traumahelikopter landde op het bouwterrein langs de A4. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

6 reacties

 1. Uiteraard een treurig ongeval. Hopelijk een goed herstel voor de bouwvakker die aan dit project werkte.
  De Rijnlandroute maakt veel meer slachtoffers wanneer deze in 2023 geopend wordt. Fijnstof en schadelijke gassen die langzaam de gezondheid van de mensen sloopt die langs het tracé wonen. Opgeofferd voor de verrutte groeiverslaving. Daar zijn de onbetrouwbare overheden volkomen verantwoordelijk voor.
  Rijnlandroute is het symbool van de fossiele, autoverslaafde, doorgedraaide consumptiemaatschappij.

  • Zo zijn gif-karretje is weer leeg .

   Je zult maar in de Leidsche binnenstad wonen 1 van de vuilste van Nederland .

   Die weg had er veel eerder moeten zijn net als de N206 .

   Veel beter voor onze gezondheid .

  • Oh wat vervelend dat jij alles op de fiets moet doen of ben je zo gelukkig dat je vlak bij je werk woont en geen auto nodig hebt. Trouwens zeuren hier helpt ook niet. Vooral als je op Rutten hebt gestemd. Triest van je Theo het Groen Links straalt er van af maar je taal is van een PvdA-er.

 2. Kap ff met je gezeik!!!! Wat ben jij een triest geval. Wat wil je nou bereiken met dit bericht? Je doet er zelf ook aan mee of loop jij alles? Ga lekker een boom knuffelen ofzo.

 3. Dat de bewoners links en rechts van de Churchillaan al jaren last van schadelijke uitstoot hebben. Daar wordt door meneer Theo volledig aan voorbij gegaan. Speciaal de stilstand in de file. Met de komst van de rijnlandroute gaan deze mensen eindelijk een schonere lucht inademen. Theo , waarschijnlijk een geval van NIMBY bij jou.

Je bent nu offline