Nico Rijsbergen kreeg de vrijwilligersprijs in 2018 uit handen van wethouder Marleen Damen. (Foto: Corine Zijerveld).

Voordragen Leidse Vrijwilligersprijs gestart

De Leidse vrijwilligersprijzen worden jaarlijks in december uitgereikt. In 2019 zijn er drie prijzen: één voor de vrijwilliger van het jaar, één voor de vrijwilligersorganisatie en een toekomstprijs voor de jongste vrijwilligers (niet ouder dan 25 jaar).

“Vrijwilligers zijn overal en de samenleving kan niet meer zonder. Vrijwilligers verdienen dan ook waardering. Precies daarvoor is de Leidse Vrijwilligersprijs bedoeld”, verklaarde jurylid John van Haasteren in de Sleutelstad studio.

Een organisatie of persoon voordragen kan via www.leidsevrijwilligersprijs.nl. Op woensdag 11 december 2019 is de feestelijke uitreiking van de Leidse Vrijwilligersprijs. Een vrijwilliger of organisatie voordragen voor die onderscheiding kan tot 21 oktober 2019.


Robbert Beurse in gesprek met jurylid John van Haasteren over de Vrijwilligersprijs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×