(Foto: Koen Jongen / Regio15).

Brandweer maakt van Huttenbouw Leiderdorp één groot waterballet

In Leiderdorp wordt er tijdens de eerste week van de zomervakantie hard gewerkt aan het bouwen van hutten. Op het parkeerterrein in de Bloemerd bouwen kinderen met elkaar aan de mooiste hutten. De hitte zorgt daarbij voor de nodige uitdagingen maar daar weet de brandweer wel raad mee. Donderdagmiddag trakteerden de vrijwilligers de kinderen op een groot waterballet.

De vrijwillige brandweer van het dorp zette op het terrein een groot waterscherm op en daarnaast konden de kinderen zelf ook meerdere blusslangen gebruiken om mee te spelen. Op die manier werd de broodnodige verkoeling gecombineerd met veel speelplezier. Daarmee zorgde deze inzet van de brandweer op de laatste dag van Huttenbouw Leiderdorp voor een heerlijke verkoeling, voor zowel de kinderen, vrijwilligers als de mannen van de brandweer zelf.

112 Sleutelstad Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×