Flinke opkomst bij Leiderdorps waterballet

3

De brandweer in Leiderdorp heeft gisteravond op het plein voor Winkelhof een heus waterballet gehouden. Om 19.30 uur werden de brandslangen uitgerold en al snel liep de Statendaalder vol met vooral kinderen uit het dorp die op het aangekondigde evenementje waren afgekomen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Tot 20.10 uur stond de brandweer met meerdere voertuigen op het plein en zorgde de brandweerlieden voor veel waterpret. Zowel voor kinderen als enkele volwassenen die ook een koude douche namen. Al snel stonden er zo’n honderd mensen op het plein.

Delen

3 reacties

  1. Zo iets doet gemeente leiden niet voor de kinderen nee gemeente leiden denk alleen maar aan hun zelf

    • ik ben bang dat in de gemeente Leiden iets te veel kinderen op zo’n evenment af zouden komen.
      ‘Hun zelf’……………… is zeker je ‘goedste nederlands’

Je bent nu offline