Hutten bouwen is altijd het hoogtepunt voor de jongens en meisjes van Jeugddorp Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Jeugddorp Leiden volgende week aan de Vliet

Voor alweer de 53e keer wordt volgende week Jeugddorp Leiden georganiseerd op het terrein naast Sportpark de Vliet aan de Voorschoterweg. Twee weken lang kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar dagelijks terecht voor allerlei vakantieactiviteiten.

Knutselen, toneelspelen, hutten bouwen en verschillende sporten staan weer op het programma van jeugddorp dat dit jaar de eerste week als thema ‘de Doldwaze Disney Dagen’ heeft en in de tweede week ‘Knotsgekke Kerst’.┬áIn beide weken worden er ook allerlei workshops georganiseerd, zoals fotografie, waterraket schieten en een kinderbootcamp.

Meer informatie over Jeugddorp is te vinden op www.jeugddorpleiden.nl.

 

Leiden Maatschappij jeugddorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×