(Archieffoto: Emile van Aelst).

Leidse sportmarkt afgelast wegens te weinig aanmeldingen

De Leidse sportmarkt die dit jaar voor de tweede keer zou plaatsvinden, is afgelast. Het evenement stond gepland op zondag 22 september aan de Boshuizerkade en ging dit jaar verder onder de naam Leiden Sportcampus. De organisatie laat weten dat slechts tien verenigingen zich hadden aangemeld en dat was simpelweg te weinig voor een succesvol evenement.

“Ik denk dat het tijdstip tussen zomer en startende competities niet ideaal is. Ondanks dat de nationale sportweek ook in die periode valt”, zegt mede-organisator Jeroen Weijermars van Stichting Sport in Beeld. “We gaan kijken hoe we toch iets kunnen bieden dat beter past bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. We geloven namelijk nog steeds dat het een goed idee is!”

Vorig jaar waren er wel veel verenigingen bij het evenement aanwezig, toen was het juist het publiek dat wegbleef. Mogelijk heeft dat de verenigingen voor dit jaar afgeschrikt.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×