Provincie zet storingsmonteur bij Waddingerbrug tijdens spits

17

VVD statenlid Mirjam Nelisse heeft naar aanleiding van de aanhoudende storingen bij de Waddingerbrug in Leiden vragen gesteld aan het college van gedeputeerde staten in Zuid-Holland. Dat heeft in elk geval resultaat opgeleverd.

Zolang de oorzaak van de serie storingen niet is achterhaald, is er voortaan tijdens elke spits een monteur aanwezig om eventuele storingen direct op te lossen. “Hopelijk is er daardoor nu minder overlast,” zegt  het Statenlid. Ze benadrukt wel dat er nu snel ook een structurele oplossing moet komen.

Delen

17 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline