Zolang de oorzaak van de repeterende storingen aan de Waddingerbrug niet is gevonden, stationeert de provincie Zuid-Holland tijdens elke spits een monteur bij de brug in de Haagweg.

Provincie zet storingsmonteur bij Waddingerbrug tijdens spits

VVD statenlid Mirjam Nelisse heeft naar aanleiding van de aanhoudende storingen bij de Waddingerbrug in Leiden vragen gesteld aan het college van gedeputeerde staten in Zuid-Holland. Dat heeft in elk geval resultaat opgeleverd.

Zolang de oorzaak van de serie storingen niet is achterhaald, is er voortaan tijdens elke spits een monteur aanwezig om eventuele storingen direct op te lossen. “Hopelijk is er daardoor nu minder overlast,” zegt  het Statenlid. Ze benadrukt wel dat er nu snel ook een structurele oplossing moet komen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Regio waddingerbrug


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×