(Foto: Voedselbank Leiden/Facebook).

Verkoop gevonden voorwerpen levert mooi bedrag op voor Voedselbank

De Voedselbank Leiden ontving vandaag uit handen van wethouder Yvonne van Delft een cheque ter waarde van 8.815,31 euro. Het bedrag is het resultaat van de verkoop van gevonden voorwerpen door de gemeente Leiden in de afgelopen zeven jaar. De Voedselbank gebruikt dit bedrag voor de aankoop van een nieuwe koelwagen.

De Voedselbank Leiden is vanaf vandaag gesloten, dinsdag 7 januari is de Voedselbank weer open. Voor het schenken van producten en kerstpakketten is de voedselbank geopend op de volgende dagen en tijden: 24, 27, 30 en 31 december en 2 en 3 januari van 10.00 tot 12.00 uur.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×