(Foto: Paco Busteros Leon).

MidZomerLoop Leiderdorp zoekt vrijwilligers

De voorbereidingen van de MidZomerLoop Leiderdorp zijn weer van start gegaan. Vrijdag 10 juli kunnen sportievelingen 6,3 of 10,3 kilometer hardlopen, met start en finish bij voetbalvereniging RCL op sportpark De Bloemerd. Voor kinderen is er de Kinderrun van 1,5 kilometer. De organisatie zoekt nog enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen tijdens de loop of in de voorbereiding. In het bijzonder is er behoefte aan IT’ers die kunnen helpen met de website en sociale media.

Maarten Mulder in gesprek met Wim van der Krogt over de MidZomerLoop Leiderdorp

De editie van 2020 staat ook stil bij het overlijden van Jan Vos. De afgelopen jaren was hij enthousiast betrokken bij de organisatie en deed hij verslag van het evenement. Hij overleed afgelopen november.

Denk mee over vernieuwingen
Net als vorig jaar gaat het inschrijven digitaal. De tijdwaarneming is volledig elektronisch, dus iedereen krijgt een persoonlijke tijd die begint te lopen bij het passeren van de startlijn en stopt zodra de loper de finishlijn passeert. De routes zijn her en der iets aangepast, maar gaan nog steeds door De Bloemerd en de Boterhuispolder. Er wordt nog met deelnemers, toeschouwers en betrokkenen nagedacht over andere verbeteringen en vernieuwingen. Wie wil helpen kan contact opnemen met Henk Morsch via henk.morsch@gmail.com of 06-26342128.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×