Voorzitterswissel bij Oranjevereniging Oegstgeest

2

Na een voorzitterschap van zestien jaar werd deze week tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Oegstgeest afscheid genomen van Joop Verdonk. Hij wordt opgevolgd door Linda van der Zon die in praktijk de voorzittershamer vorig jaar al overnam. De afgelopen periode trokken de scheidende en de komende voorzitter samen op. Van der Zon is de tweede vrouwelijke voorzitter in het bestaan van de vereniging die in 1909 werd opgericht.

Chris de Waard sprak na de alv van de Oranjevereniging Oegstgeest in buurthuis de Kratong in de Indische buurt in Oegstgeest met de oude en de nieuwe voorzitter.

Verdonk werd bij zijn afscheid tot zijn verrassing tot erelid benoemd door de leden van de vereniging. Vervolgens werd hij ook nog in het zonnetje gezet door de Bond van Oranjeverenigingen waarvan hij een speldje en een legpenning in ontvangst mocht nemen.

 

Delen

2 reacties

Laat een reactie achter

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline