In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: coronavirus, beïnvloeding moskeeën en afscheid politiechef

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand gaat het over de rol van de burgemeester bij de bestrijding van het coronavirus in Leiden en de regio. Verder bespreken we mogelijke buitenlandse beïnvloeding van moskeeën in Leiden en neemt politiechef Arthur van Baaren op 15 mei afscheid van Leiden. Aan welk profiel moet zijn opvolger voldoen? Tot slot is Henri Lenferink vanaf 15 maart de langstzittende burgemeester van Nederland. “Ik vind dat geen bijzondere situatie, het is niets om trots op te zijn.”


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van maart

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Coronacrisis Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×