(Foto: Sleutelstad).

Leidse Singelloop uitgesteld naar september

De Singelloop gaat op vrijdag 17 april niet door. Vanwege de corona-dreiging besloot de organisatie gisteren de 45ste editie van het hardloopevenement uit te stellen. Dat meldt het Leidsch Dagblad, één van de organiserende partijen. Mogelijk vindt het 7 kilometer lange ‘rondje singels’ dit jaar alsnog plaats. 18 september wordt als nieuwe datum genoemd.


Gerry van Bakel in gesprek met voorzitter Gertjan van Geen van de Singelloop Leiden. 

Stuur je coronavragen en tips naar Sleutelstad!
Sleutelstad zendt vanaf 16 maart twee keer per dag een live nieuwsuitzending uit met actuele informatie over corona en de gevolgen van de maatregelen in de Leidse regio. Heb je zelf een vraag over iets dat met het coronavirus en de Leidse regio te maken heeft waar je het antwoord niet op kunt vinden? Of heb je een interessante tip? Stuur je reactie naar corona@sleutelstad.nl of telefonisch via whatsapp op 06-16811160. Je kunt een vraag ook insturen als audio-opname, dan wordt hij mogelijk op de radio uitgezonden. De uitzendingen zijn iedere dag te beluisteren tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur via 107.5 FM, 102.4 op de kabel en online via sleutelstad.nl/player.

Leiden Sport Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×