Stuur je coronavragen en tips naar Sleutelstad

Heb jij een vraag over het coronavirus in de Leidse regio? Stuur hem in naar de redactie van Sleutelstad en wij proberen het voor je uit te zoeken. Dat kan via corona@sleutelstad.nl en via whatsapp 06-16811160. Je kunt een vraag ook insturen als audio-opname, dan wordt hij mogelijk op de radio uitgezonden.

Sleutelstad zendt vanaf vandaag twee keer per dag een nieuwsuitzending uit met actuele informatie over corona en de gevolgen van de maatregelen in de Leidse regio. De uitzendingen zijn iedere dag te horen tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur via 107.5 FM, 102.4 op de kabel en online via sleutelstad.nl/player.

Ook tips welkom
Ook bijzondere verhalen en tips zijn welkom, evenals video- en fotomateriaal. Ook dit kun je insturen via corona@sleutelstad.nl en via whatsapp 06-16811160.

Blijf op de hoogte
Volg sleutelstad.nl en blijf de hele dag door op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de Leidse regio. Elke dag plaatsen wij artikelen met updates en ook de interviews uit de live uitzendingen zijn hier terug te vinden.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×