Rondje Leidse markt: veel meer gerichte shoppers

De Leidse markt ging vandaag ondanks het coronavirus gewoon door, maar in iets aangepaste vorm. Zo mocht ‘non-food’ er niet staan waardoor de marktkramen wat verder uit elkaar kwamen staan. Grote drukte bleef uit, het werd een ‘gewone woensdagmarkt’ waarbij mensen wel meer gericht hun boodschappen deden.

Verslaggever Robbert Beurse maakte vandaag een rondje over de markt. (Video: Robbert van Cleef).

De de wijkmarkten in de Stevenshof en Merenwijk gaan deze week ook door. Voorzitter Soufian El Marsse van de Vereniging voor Ambulante Handel Leiden heeft laten weten dat de lijn van vandaag wordt doorgezet en het er voor nu naar uitziet dat ook de zaterdagmarkt weer doorgaat. Hij meldt daar wel bij dat het een dagkoers is en dat het zomaar kan dat markten in Nederland binnenkort helemaal niet meer doorgaan.

Economie Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×