Steeds meer gewone winkels sluiten de deuren

Het wordt langzaam maar zeker steeds stiller in de stad. Steeds meer winkels sluiten de deuren uit angst voor het coronavirus. De ondernemers willen zowel hun eigen personeel als hun klanten beschermen en doen daarom de deur op slot of beperken de openingstijden door bijvoorbeeld alleen nog ’s middags open te gaan.

In het centrum van Leiden zijn alle winkels dichtgegaan die tot de Spaanse modeketen Inditel behoren. Dat zijn Zara Home, Pull & Bear en bijvoorbeeld Bershka. Ook de KPN winkel is dicht en eerder vanmiddag heeft ook WE de deuren op slot gedraaid. Andere winkels die hun deuren voorlopig dichthouden zijn America Today Footlocker en JD Sports en Scotch & Soda.

Economie Leiden Maatschappij Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×