Innen lokale belastingen voor ondernemers voorlopig opgeschort

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) geeft ondernemers in onze regio op verzoek uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen. “Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus zijn er door het kabinet toezeggingen gedaan over uitstel van het betalen van rijksbelastingen door ondernemers. Ook lokale overheden is verzocht coulance te betrachten bij het betalen van de belastingen door ondernemers”, zo meldt de BSGR die voor een groot aantal gemeenten en het Hoogheemraadschap van Rijnland de belastingen int.

Veel ondernemers hebben de afgelopen periode een belastingaanslag van de BSGR ontvangen. Besloten is om aan bedrijven die daarom vragen uitstel van betaling te verlenen tot 31 augustus 2020.

Economie Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×