Milieustraat neemt maatregelen rond coronavirus

De Leidse milieustraat is deze weken gewoon open en zelfs veel drukker dan gebruikelijk. Daarom heeft de gemeente een aantal maatregelen bekendgemaakt om de doorstroming te bevorderen en de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Er mogen nog maximaal vijf auto’s tegelijkertijd op het terrein komen. Als het er meer zijn, moeten die buiten het hek op hun beurt wachten. Bovendien wordt er even niet gewerkt met Green Bags, grote zakken voor tuinafval. Normaal gesproken kan iedereen telefonisch een afspraak maken om zo’n zak op te halen bij de milieustraat. Als de zak thuis gevuld is met tuinafval, wordt die weer opgehaald door de gemeente. Zowel het afhalen van de lege zakken als het laten ophalen van de gevulde zakken, is nu dus eerst voorlopig niet meer mogelijk.

Daarnaast wordt iedereen opgeroepen om de richtlijnen van het RIVM na te leven: anderhalve meter afstand houden van de medewerkers en bij lichte klachten thuisblijven.

Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×