33 inwoners Leidse regio in ziekenhuis voor Covid-19 behandeling

Er zijn afgelopen etmaal 1.019 mensen positief getest op corona. Daarmee komt het totaal op 13.614. Het dodental steeg opnieuw fors. Dit etmaal overleden 134 mensen aan de door het coronavirus veroorzaakte ziekte Covid-19. In totaal zijn in ons land nu 1.173 mensen aan het virus bezweken.

Van de Covid-19 patiënten uit Leiden worden er momenteel achttien mensen in het ziekenhuis verpleegd. Twee meer dan gisteren. Uit Leiderdorp net als gisteren vijf en uit Oegstgeest drie. Ook dat aantal is gelijk aan een dag eerder. Vanuit Voorschoten zijn vijf inwoners opgenomen in een ziekenhuis. Dat is er een meer dan gisteren. Vanuit Zoeterwoude zijn het net als gisteren twee inwoners.

In totaal liggen nu 33 inwoners uit de Leidse regio in het ziekenhuis met coronaverschijnselen.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×