Fractievoorzitters richten zich gezamenlijk tot Leidenaar

De fractievoorzitters van de negen partijen uit de Leidse gemeenteraad hebben op de website een open brief geplaatst, gericht aan alle inwoners van Leiden. In de brief melden zij aan iedereen te denken en de stad zo goed mogelijk te besturen. Ook uiten de fractievoorzitters hun waardering voor de verschillende initiatieven die vanuit de samenleving ontstaan zijn om elkaar te helpen.


Maarten Mulder in gesprek met GroenLinks-fractievoorzitter Gebke van Gaal over de brief

De volledige brief:

Beste Leidenaren,

Via deze weg een bericht van alle politieke partijen uit de Leidse gemeenteraad samen. Om u te laten weten dat wij aan u denken. Wij vinden het in deze lastige tijd belangrijk om als politieke partijen gezamenlijk op te trekken om Leiden zo goed mogelijk te ondersteunen.

We bevinden ons in een moeilijke tijd die vele uitdagingen meebrengt. Sommigen van u zijn ziek of hebben een dierbare verloren. We wensen u veel sterkte. Anderen van u werken in de zorg en andere vitale beroepen en zijn dag en nacht hard bezig om anderen te helpen. Daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Ook denken we aan iedereen van u, jong en oud, die in deze periode kampt met zorgen die impact hebben op het dagelijks leven. Mantelzorgers, vrijwilligers, ondernemers, alleenstaande ouders, scholieren, zzp’ers, de kwetsbaren, ouderen, kinderen. Van multitasken of geldzorgen tot eenzaamheid en angst: we hebben ieder zo onze eigen uitdagingen.

Het is dan ook mooi te zien dat er al vele grote en kleinere initiatieven zijn genomen door inwoners om elkaar te helpen. Want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het leed zo klein mogelijk blijft.

Wij werken er in deze tijd aan om de stad zo goed mogelijk namens u te besturen, vanuit huis zoals velen van u. U kunt ons met vragen of opmerkingen ook in deze moeilijke periode bereiken via telefoon of e-mail. Hopelijk kunnen we u helpen of u op weg helpen. Onze gegevens zijn te vinden op deze website onder het kopje Raadsleden.

We denken aan u en hopen u snel in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten.

Fractievoorzitters gemeenteraad Leiden

Leiden Politiek Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×