(Archieffoto: Chris de Waard).

Politie waarschuwt: coronaregels ook op het water

Wie dit weekeinde, ondanks het advies om thuis te blijven toch de zon opzoekt, moet in ieder geval alle voorschriften rond het coronacrisis strikt opvolgen. “En dat geldt ook op het water”, zo waarschuwt de politie.

“Wil je toch even het water op, let er dan op dat ook op het water de coronamaatregelen gelden. Vergeet ook niet dat langs de vaarroutes alle voorzieningen gesloten zijn. Geen terrasjes en geen openbare toiletten, bijvoorbeeld in jachthavens. Ook sluizen en bruggen worden alleen bediend voor de beroepsvaart.” Ga je dus een klein stukje varen, houd dan ook aan boord anderhalve meter afstand van elkaar en neem alle maatregelen in acht.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×