(Foto: Rob van Dullemen).

Aantal corona-opnames in ziekenhuis verder gedaald

Volgens de nieuwste cijfers van het RIVM zijn er in de afgelopen 24 uur in ons land 225 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Dat zijn er weer iets minder dan gisteren toen 237 ziekenhuisopnames werden gemeld. In totaal zijn 8.197 patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Er overleden sinds gisteren 115 mensen aan Covid-19. Er zijn nu 2.511 mensen aan de ziekte overleden. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er kwamen 1.335 positief geteste personen bij. Meer dan de afgelopen dagen, maar er wordt sinds maandag ook meer getest. In totaal zijn er nu 23.097 mensen waarbij het virus via een positieve testuitslag is vastgesteld.

Situatie Leidse regio
In de Leidse regio zijn er sinds gisteren drie nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. Het gaat om 29 inwoners uit Leiden (+2), 6 uit Oegstgeest (+1), Voorschoten (8) en Zoeterwoude (2). Het aantal opgenomen Leiderdorpers bedraagt nu 7.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×