(Foto: Rob van Dullemen).

Weer minder sterfgevallen aan COVID-19

Op deze Koningsdag zijn er bij het RIVM opnieuw minder sterfgevallen gemeld dan een dag eerder. Overleden er gisteren nog 66 personen, vandaag zijn het er 43. Er werden ook weer minder nieuwe patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn: 65. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Tot nu toe zijn er 38.245 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat zijn er 400 meer dan gisteren, maar sinds het begin van de crisis waren het er niet eerder zo weinig.

Situatie Leidse regio
In de Leidse regio zijn 65 mensen met COVID-19 in een ziekenhuis opgenomen. Het gaat nu om 37 inwoners uit Leiden, 9 uit Leiderdorp, 8 uit Oegstgeest, 9 uit Voorschoten en 2 uit Zoeterwoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×