De Hygiënepilaar moet extra bescherming bieden tegen het coronavirus. (Foto: Chris de Waard).

Leidse bedrijven ontwikkelen hygiënepilaar tegen coronaverspreiding

Twee Leidse familiebedrijven hebben een zuil ontwikkeld die moet helpen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Remasystems Cleanstore en Joor It Sign & Textieldruk sloegen de handen ineen en maakten de Hygiënepilaar.

De aluminium zuil bevat een pompje met ontsmettingsmiddel, een handdoekrol en een prullenbak. Het pompsysteem kan met de elleboog worden bediend, zodat er geen handcontact nodig is. De Hygiënepilaar is bedoeld voor professioneel gebruik bij bedrijven en winkels. Er is een standaard model en een type dat helemaal wordt uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×