Het Ambachts- en Baljuwhuis aan de Voorschotense Voorstraat.

Voorschotense oppositie wil duidelijkheid over toekomst Ambachts- en Baljuwhuis

De voltallige Voorschotense oppositie, bestaande uit PvdA, CDA, ONS Voorschoten, Voorschoten Lokaal, SP en Voorschoten Sterk, wil van het college weten wat de actuele stand van zaken is met betrekking tot de toekomst van het Ambachts- en Baljuwhuis in de Voorstraat.

In juli vorig jaar werd de mogelijke verkoop van het AB-huis in de raad besproken. De oppositie kwam toen ook al met een motie waarin D66-wethouder Marcel Cramwinckel werd opgeroepen om geen onomkeerbare stappen te nemen zonder de raad daar vooraf in te kennen. Dat beloofde de wethouder, waarop de motie niet in stemming werd gebracht.

Sindsdien is het stil rond de onderhandelingen. Te stil, vinden de zes oppositiepartijen die daarom nu om een update vragen. De wethouder heeft een maand de tijd om op de vragen te antwoorden.

Politiek Voorschoten Ambachts- en Baljuwhuis Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×