Ria van Vliet (links) vertrekt als directeur-bestuurder van Voorschoten Voor Elkaar. Haar opvolger Yvonne van Balen zit achterop. (Foto: PR).

Ria van Vliet stopt als directeur-bestuurder voor Voorschoten Voor Elkaar

Per 1 september stopt Ria van Vliet als directeur-bestuurder van Voorschoten Voor Elkaar. Het stokje wordt per die datum overgenomen door Yvonne van Balen die al enige tijd als teammanager Kwaliteit & Innovatie bij Voor Elkaar werkt. “Ze weet wat er speelt en nodig is in Voorschoten”, aldus de organisatie die binnenkort, noodgedwongen in kleine kring, afscheid neemt van Van Vliet die in december 2015 als interim-directeur bij Voorschoten voor Elkaar aan de slag ging.

Met het vertrek van Van Vliet en de benoeming van Van Balen gaat Voorschoten voor Elkaar volgens de Raad van Toezicht een nieuwe fase in. “Maar het blijft de laagdrempelige organisatie waar iedere Voorschotenaar geholpen wordt met vragen als het even tegen zit”, zegt voorzitter Henny van der Klis van de RvT. “In Yvonne van Balen hebben we een waardige opvolger gevonden met brede ervaring op het terrein van welzijn, maatschappelijke dienstverlening en jeugdhulp.”

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×