Van Links naar rechts directievoorzitter Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk, dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt en voorzitter Hans Ludo van Mierlo van Dorpsmarketing Oegstgeest. (Foto: Willemien Timmers).

Dorpsmarketing Oegstgeest en Rabobank Leiden-Katwijk verlengen samenwerking

De Rabobank Leiden-Katwijk is ook de komende drie jaren partner van de stichting Dorpsmarketing Oegstgeest. Rabobank-directeur Erik Versnel en voorzitter Hans Ludo van Mierlo van de stichting Dorpsmarketing Oegstgeest hebben daarvoor een nieuwe overeenkomst getekend. De beide organisaties lopen daarmee vooruit op een besluit van de gemeente Oegstgeest om de subsidie voor de stichting met drie jaar te verlengen.

Voorzitter Van Mierlo is blij met de blijk van vertrouwen en de ondersteuning van de bank: “Onze partner Rabobank brengt niet alleen geld mee, maar ook veel kennis en een sterk netwerk. We hebben daar de afgelopen jaren al flink van kunnen profiteren in het belang van Oegstgeester ondernemers en verenigingen.”

Rabobank-directeur Versnel vindt dat Dorpsmarketing Oegstgeest het dorp de afgelopen jaar goed op de kaart heeft weten te zetten. “Maar de coronatijd en straks de post-coronatijd vragen om extra inspanningen van iedereen. De bank ondersteunt daarbij niet alleen haar eigen klanten, maar de hele regio vanuit de overtuiging dat als het met de regio goed gaat, het ook goed gaat met onze klanten en dus ook met onze bank.”

Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt ziet volop kansen dankzij de samenwerking met de Rabobank. “Samen met de bank hebben we het jaarlijkse event Oegst!Live in het leven geroepen. En op 1 juli is met steun van de bank de regiocampagne Streek van Verrassingen van start gegaan. Daarbij worden regiobewoners geattendeerd op het aanbod van ondernemers en de horeca. Daarin nemen naast Dorpsmarketing Oegstgeest ook Leiden Marketing, Katwijk Marketing en Leiderdorp Marketing deel.”

Economie Maatschappij Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×