(Foto: 3 October Vereeniging).

3 October Vereeniging trekt met Rijdende Geus de Leidse wijken in

Geen servicepunt waar Leidenaren alle informatie van de 3 October Vereeniging over Leidens Ontzet ontvangen, maar een rijdende SRV-wagen die naar de mensen toe komt. Vanaf september trekt de Rijdende Geus de Leidse wijken.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Normaal gesproken is het Servicepunt van de 3 October Vereeniging te vinden in de Stadsgehoorzaal in Leiden, maar vanwege de coronamaatregelen ziet de 3 October Vereeniging zich genoodzaakt om te kiezen voor een alternatief. Onder de noemer ‘3 October in de buurt’ kan de tweedehands SRV-wagen coronaproof door de straten. Van 2 september tot en met 3 oktober gaat de bus op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op pad. Verschillende Leidse pleinen, parken en andere openbare ruimtes staan op de route, zodat de vereniging wijdverspreid te vinden is.

In de Rijdende Geus verkoopt de 3 October Vereeniging rood-witte merchandise en kunnen Leidenaren terecht met hun vragen over 3 oktober tijdens de pandemie. De vereniging maakt op een later moment nog bekend wanneer de bus door welke buurt rijdt.

Advertentie

Cultuur Leiden Leidens Ontzet 2020


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×