(Foto: Google Maps).

Voorschotense wethouder op zoek naar ideeën voor ING-pand

De Voorschotense wethouder Paul de Bruijn vraagt ondernemers om met ideeën te komen voor het ING-kantoor aan de Schoolstraat in het centrum van Voorschoten. Afgelopen donderdag werd bekend dat de ING permanent de deuren van de bank sluit.

“We zagen dit al aankomen helaas, vooral gezien de situatie met Corona”, zegt Paul de Bruijn tegen de Voorschotense krant. “Ik denk dat het een zeer interessant pand is op een goede zichtlocatie aan het Treubplein. Ik wil creatieve ondernemers alvast uitnodigen met goede ideeën te komen voor het pand, die ons dorp bruisender en gezelliger maken”, aldus de wethouder.

De ING-bank aan de Schoolstraat 19 was vanwege Corona al een tijdje dicht en afgelopen donderdag maakte ING bekend dat de deuren voor goed dicht blijven. Volgens de bank regelen steeds meer klanten hun bankzaken online en komen ze daardoor minder naar het kantoor. Klanten die nog wel iets moeten regelen op het kantoor kunnen terecht bij de ING in Wassenaar.

Economie Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×