(Foto: Pepijn van Wezenberg).

Sleutelvraag: Hoe denkt Leiden over verbod op stereotypering van Joden en Zwarte Piet?

Iedere week gaat verslaggever Pepijn voor Sleutelstad de straat op om de stemming onder de Leidenaren te peilen. De vraag van deze week: Hoe denkt Leiden over het verbod op stereotypering van Zwarte Piet en Joden op Facebook?

Geen stereotype afbeeldingen meer van Zwarte piet of Joden op Facebook en Instagram. Volgens het bedrijf van Mark Zuckerberg beelden pieten met een zwart geschminkt gezicht een discriminerend stereotype uit. De meningen over het verbod zijn verdeeld.

Advertentie

Leiden Maatschappij Opinie Sleutelvraag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×