(Foto: Rob van Dullemen).

Tijdelijke terrassen Oegstgeest mogen tot eind september blijven

De twee tijdelijke terrassen aan de Klinkenbergerplas en in het Irispark in Oegstgeest mogen nog tot 30 september blijven staan. De gemeente Oegstgeest heeft besloten om de vergunningstermijn met een maand te verlengen nadat er ‘nagenoeg geen klachten zijn binnengekomen’.

Burgemeester Emile Jaensch constateert dat de terrassen ‘duidelijk in een behoefte voorzien’. Dat er naar eigen zeggen ook weinig klachten van omwonenden zijn binnengekomen, leidde tot de positieve beoordeling van de vraag om de vergunning met een maand te verlengen. “Nu nog hopen dat de weergoden een beetje meehelpen”, schrijft Jaensch in een reactie.

De vergunningsaanvraag voor het Puur Terrastival in het eerste weekend van september aan de Klinkenbergerplas loopt overigens nog. Afgelopen maandag werd de kaartverkoop daarvan uitgesteld omdat de gemeente nog geen besluit heeft genomen over dat verzoek. Dat volgt naar verwachting later deze week.

Economie Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×