Deze week in Licht op Leiden: Frieke Hurkmans van de Pieterskerk en musicus Danny van Ruitenberg

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een wekelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

In Licht op Leiden praat Rens Heruer zondag 30 augustus met Frieke Hurkmans, directeur-bestuurder van de Pieterskerk in Leiden. Het laat zich raden dat ook aandacht besteed wordt aan de penibele positie die dit nationale topmonument heeft in deze crisistijd.

Naast Frieke is de jonge musicus Danny van Ruitenberg te gast. Deze bassist heeft een Leidse achtergrond met Utrechtse invloeden. Natuurlijk wordt er ook weer een ‘Leidenaar van de Week’ uitgeroepen en brengt de Leidse Glibber een bezoek aan de studio.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×