Deze week: de 100e uitzending van Licht op Leiden

Deze week een speciale aflevering van Licht op Leiden. Het is namelijk de 100e editie van het televisieprogramma. Presentatoren Ton Kohlbeck en Rens Heruer doen het dit keer zonder gasten en praten samen over het programma en diverse Leidse zaken.

Aansluitend wordt een fraaie documentaire van Joop Mosterd uitgezonden op Sleutelstad TV: 24 uur Leiden.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. De voorlopig laatste uitzending van Licht op Leiden is zondag om 14.00 uur te zien op Sleutelstad TV en wordt meerdere keren de week erna herhaald. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×