Walter van Peijpe bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: oud-politicus Walter van Peijpe

In deze aflevering van Licht op Leiden praat gastheer Rens Heruer met Walter van Peijpe. Van Peijpe is twaalf jaar vooraanstaand raadslid van GroenLinks geweest, is opgeleid tot leraar en werd kunstenaar. Hij vertelt ook over de andere schakeringen in zijn loopbaan.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Licht op Leiden is elke zondag om 14.00 uur te zien op Sleutelstad TV en wordt meerdere keren per week herhaald. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×