Opening McDonald's restaurant vijf jaar geleden. (Foto: Chris de Waard).

McDonald’s Leiden Rooseveltstraat viert eerste lustrum

De McDonald’s vestiging aan de Rooseveltstraat opende op 11 september 2015 haar deuren en viert zaterdag het eerste lustrum. In vijf jaar tijd is de vestiging gegroeid tot een familierestaurant met een McCafe en de Table Service.

Bij de bouw van het restaurant werd deze al voorzien van de nieuwste technieken, maar ook in de afgelopen vijf jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen geweest. Zo kunnen de bestellingen in de drivelane op drukke momenten al in de rij worden opgenomen.

Werkgelegenheid
Het restaurant biedt aan ruim 100 medewerkers werkgelegenheid. “Velen zijn de afgelopen jaren doorgegroeid naar een verantwoordelijke functie als floormanager, crewtrainer of gastvrouw”, vertelt vestingsmanager Marco Bol. “Ook hebben verschillende medewerkers een MBO-diploma behaald middels een BBL-opleiding via McDonald’s. Zonder alle medewerkers is het onmogelijk om gasten een fijne ervaring te geven en als restaurant manager ben ik dan ook erg dankbaar dat deze mensen van de vroege ochtend tot en met de late avond voor onze gasten klaar staan”.

Feest voor de gasten
Op zaterdag 12 september viert de McDonald’s vestiging samen met alle gasten een feestje. Tijdens de dag draait er een speciaal prijzenrad, tussen 12.00 en 20.00 uur mag er worden gesprongen op een springkussen en van 17.00 tot 18.15 uur is er een speciaal Magic Table Service optreden. De hele dag zijn de Chicken McNuggets twintig stuks voor maar vijf euro in de aanbieding.

Advertentie

Economie Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×