Het huidige bedrijventerrein aan de Morsweg. (Archieffoto: Chris de Waard).

Vastgoedontwikkelaar Citystone bouwt woningen aan Morsweg

Projectontwikkelaar Citystone Group wil het bedrijventerrein aan de Morsweg 55 herontwikkelen tot woongebied. De belegger en ontwikkelaar is sinds mei dit jaar eigenaar van het bedrijfspand in de Leidse Transvaalwijk.

Een duidelijk tijdspad voor de herontwikkeling of een concreet plan is er nog niet, meldt Sven Pieters, directielid van Citystone Group. “Dit soort projecten vergen veel tijd”, legt Pieters uit. “Ik vermoed dat er in de loop van volgend jaar meer duidelijkheid komt.”

Projecten
Citystone is met verschillende projecten in de Leiden en de regio bezig. Zo werkt het Amsterdamse bedrijf aan de herontwikkeling van het rijksmonumentale Pesthuis en de realisatie van 206 studentenwoningen in het Leiderdorpse kantoorpand de Statenhof.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×