De Statenhof bij de Winkelhof in Leiderdorp wordt omgebouwd naar een complex met 206 studentenwoningen.

Vanavond inloopavond 206 studentenwoningen in Statenhof

Het kantoorpand Statenhof aan de Reaal 1-6 in Leiderdorp staat al jaren zo goed als leeg en eerdere initiatieven van verschillende partijen om er woningen in te realiseren zijn in het verleden stukgelopen op het parkeervraagstuk. Nu ligt er een plan dat wel kans van slagen biedt. City Stone Group B.V. wil het kantoorpand ombouwen naar een wooncomplex voor studentenhuisvesting. Daarvoor zijn veel minder parkeerplekken nodig.

Het college van burgemeester en wethouders van Leiderdorp vinden het plan om de Statenhof te transformeren naar 206 studentenwoningen een passende oplossing en wil eraan meewerken. Vanavond houdt de gemeente een informatiebijeenkomst over de plannen in het atrium van het gemeentehuis. Tijdens de inloopavond die wordt gehouden van 17.30 uur tot 19.30 uur kan iedereen zich laten informeren over de plannen.

Leiderdorp Maatschappij Politiek transformatiestatenhof


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×