(Foto: Pepijn van Wezenberg).

Sleutelvraag: Hoe gek is Leiden op burgemeester Lenferink?

Iedere week gaat verslaggever Pepijn voor Sleutelstad de straat op om de stemming onder de Leidenaren te peilen. De vraag van deze week: Hoe gek is Leiden op burgemeester Lenferink?

Henri Lenferink is de langstzittende burgemeester van Nederland. Al sinds 2003 draagt de Tukker met trots de Leidse ambtsketen. Volgend jaar loopt zijn derde termijn als burgemeester af, maar deze zomer gaf Lenferink aan voor een vierde termijn als burgemeester te willen gaan. Om de simpele reden dat hij zo gek zou zijn op de stad Leiden. Maar is die liefde ook wederzijds? Verslaggever Pepijn ontdekt dat Lenferink volgens de Leidenaren best nog wat meer zou mogen luisteren naar de inwoners.

Interview Leiden Maatschappij Opinie Politiek Sleutelvraag


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×