(Foto: Rob van Dullemen).

Met kuchschermen weer voorin instappen bij Arrivabussen

In de bussen van Arriva worden kuchschermen geplaatst bij de chauffeurscabine. Door deze schermen kunnen reizigers weer bij de voordeur instappen in de bus. Daar kan worden ingecheckt of contactloos worden betaald voor een ‘kaartje’.

Door de aanwezigheid van kuchschermen en het openen van de voordeur, is persoonlijk contact tussen de chauffeur en de reiziger weer mogelijk. Ook bevordert het openen van de voordeur de natuurlijke ventilatie in de bus. De voorste rij stoelen is nog steeds niet beschikbaar voor reizigers. Op die manier blijft er voldoende afstand tussen chauffeur en passagiers.

Omdat Arriva nu nog bezig is met het installeren van de schermen, moeten reizigers opletten of de voor- of achterdeur opengaat bij de halte. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht.

Advertentie

Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×