(Afbeelding: Gemeente Leiderdorp).

Organisaties verhuizen terug naar De Sterrentuin

Nu de verbouwing van De Sterrentuin in Leiderdorp klaar is, verhuist een hele rij instellingen terug naar het gebouw aan de Van Diepeningenlaan. De Sterrentuin is dit jaar omgebouwd naar een centrum voor zorg, ondersteuning, welzijn, informatie en educatie.

Vanaf maandag 19 oktober kunnen inwoners daar bijvoorbeeld weer terecht bij Incluzio. De organisatie had tijdens de verbouwing een tijdelijke balie in het gemeentehuis. De komende tijd verhuizen ook BplusC, het Centrum voor Jeugd en Gezin, het Filmhuis Leiderdorp en het Milieu Educatief Centrum weer naar De Sterrentuin.

Daardoor komen ook verschillende locaties in het dorp vrij. Die wil de gemeente gaan verkopen. Het gaat daarbij onder andere om het voormalige onderkomen van het CJG aan de Karolusgulden. Doesmeer aan de Hoogmadeseweg en de Buit aan de Buitenhoflaan.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp Maatschappij Verbouwing Sterrentuin


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×