(Foto: LeidenAmateurVoetbal.nl)

Sporting Leiden last alle wedstrijden dit weekend af

De Leidse voetbalclub Sporting Leiden heeft besloten om alle thuis- en uitwedstrijden dit weekend af te gelasten. Dat is gebeurd in overleg met de KNVB.

Het bestuur van de club heeft hiertoe besloten nadat er diverse mensen binnen de vereniging besmet bleken met het coronavirus, zegt voorzitter Wim Pikaar tegen LeidenAmateurVoetbal.nl. Hij vindt de maatregel ‘erg vervelend’, maar in dit geval ‘staat de gezondheid van onze leden voorop’.

“In overleg met de KNVB heeft het bestuur besloten om dit weekend alle thuis- en uitwedstrijden, vrijdag, zaterdag en zondag (en dus contacten) af te gelasten.” Pikaar hoopt op begrip bij de leden. “We gaan er vanuit dat het bij één keer blijft.”

Leiden Sport Coronacrisis


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×